Slide

Is jouw bedrijf op zoek naar versterking?

Wij vinden de
Elon Musk voor jouw Tesla
Gert Verhulst voor jouw Studio 100
perfecte match voor jouw bedrijf!

Waarom Jobmasters?

Jobmasters is geen gewoon rekruteringskantoor. We onderscheiden ons in onze toewijding tot het vinden van de geschikte job / medewerker voor u. We kijken hierbij naar langetermijn samenwerkingen, zodat u 100% tevreden bent van uw nieuwe medewerker.

Dankzij onze jarenlange ervaring vinden we doorgaans de geschikte job / medewerkers binnen de periode van 1 maand
(natuurlijk afhankelijk van het gewenste profiel / functie).

Rekruteren LinkedIn

LinkedIn is het meest professionele socialmediakanaal en dus de plek bij uitstek om kandidaten te ronselen. Uiteraard kun je mensen met een interessant profiel rechtstreeks aanspreken in een bericht. Op die manier overtuig je topprofielen die niet actief op zoek zijn misschien toch om op gesprek te komen.

Het spreekt voor zich dat je je vacature deelt op LinkedIn, maar het loont ook om ze rechtstreeks in LinkedIn te uploaden. Zo vinden gebruikers die terug onder ‘vacatures’ in de navigatie. Vraag aan je collega’s om de vacature te delen, zodat je zoveel mogelijk relevante kandidaten bereikt.

Ten slotte is een nette en uitgebreide bedrijfspagina op LinkedIn een must. Zo krijgen personen die je nog niet kennen meteen een goed beeld van je bedrijf.

Talent werven op Facebook en instagram

Het is een goed idee om op Facebook en Instagram te verspreiden dat je een interessante vacature hebt. Je volgers zijn sowieso al geïnteresseerd in wat jullie doen, en zouden weleens de ideale nieuwe werknemers kunnen zijn. Op Facebook kun je de vacature die op je website staat makkelijk delen.

Op Instagram post je dan weer het best een leuke foto of visual die naar de vacature verwijst en zet je de link in de bio van je profiel. Als je op je socialkanalen bovendien consequent aan je employer branding werkt, heb je al een streepje voor. Toon in je posts wie er bij je werkt, hoe jullie ontspannen, wat voor straf werk jullie leveren, … en je zult zien dat je op termijn veel meer reacties op je vacatures krijgt.

Deins er tot slot zeker niet voor terug om social media advertising in te zetten in je zoektocht naar je nieuwe collega.

Het Wervingsproces

Snel, duidelijk en 100% transparant

Overtuig potentiële werknemers
Overtuig potentiële werknemers

1. PLAATS EEN VACATURE

Alle kandidaten die kans maken op de job
Alle kandidaten die kans maken op de job

2. INTERVIEW

Succes! De geschikte kandidaat is gevonden
Succes! De geschikte kandidaat is gevonden

3. NEEM DE GESCHIKTE KANDITAAT AAN

Werving en Selectie

De perfecte match tussen werkgever en werknemer

Advies op maat

Dankzij jarenlange ervaring en expertise zorgt Jobmasters voor een advies op maat van de klant. Uw visie staat bij ons centraal en samen zoeken we naar de juiste werknemer voor uw bedrijf.

(Volledige) Rekrutering

Afhankelijk van wat de klant verwacht, staan wij in voor volledige of gedeeltelijke rekrutering. Bij gedeeltelijke rekrutering kiest de klant ervoor om eerst zelf het selectieproces onder handen te nemen en dan te rekenen op een uitgebreide analyse van Jobmasters. Indien de klant kiest voor volledige rekrutering, neemt Jobmasters het gehele selectieproces onder handen.

It’s a match!

De perfecte match tussen werkgever en werknemer is zeer belangrijk voor het optimaal functioneren van uw bedrijf. Daarom onderzoekt Jobmasters allereerst de cultuur en sfeer die heerst in uw bedrijf om zo de juiste mensen aan te kunnen werven.

Interesse? Start hier!

Zoek je de perfecte match voor je onderneming? Zoek zo effeciënt mogelijk via Jobmasters!