Jobmasters zoekt met jou mee!

Vul deze vragenlijst zo volledig mogelijk in zodat we een duidelijk beeld krijgen van het openstaand profiel. Op die manier kunnen wij je nóg beter aan de gedroomde aanwinst helpen.

Ik heb interesse in
Interesse
  Jobmasters

  onze aanpak

  Creatieve
  rekruterings-
  campagnes

  Uiteraard is het een goed idee om vacatures te delen op je social media, liefst met een aantrekkelijke post. Wie weet volgt jouw nieuwe medewerker je nu al?

  Vaak zal het echter niet volstaan en heb je een creatieve campagne nodig om in het vizier van jouw doelgroep te komen. Wij lanceren doelgerichte campagnes op Facebook, Instagram, LinkedIn of indien nodig en relevant zelfs TikTok. We halen alles uit de kast om het gedroomde profiel te verwelkomen binnen jouw bedrijf.

  Employer
  branding

  Om de perfecte match te vinden, is het natuurlijk belangrijk om te weten waarvoor jouw bedrijf staat en welke waarden belangrijk zijn. Staat jouw merk er als een huis of hink je digitaal wat achterop?

  Dankzij onze rijkgevulde marketingachtergrond kunnen we je niet alleen helpen met digitale campagnes of drukwerk, maar ook met een volledige (re)branding van je zaak. Wedden dat je sneller in de kijker loopt bij potentiële klanten én aanwinsten?

  Ongeziene
  opvolging

  Vacatures op je social media en website, functiebeschrijvingen uitschrijven, knappe visuals uitwerken, doelgerichte targeting, dagelijkse opvolging ...

  Het veelzijdig team van Jobmasters slaat de handen in elkaar om jouw aanwinst te vinden. Meer nog: wij bellen de geïnteresseerden voor jou op, verzamelen de cv's en motivatiebrieven en kunnen de sollicitatiegesprekken zelfs inplannen in jouw agenda.

  Uitgebreide ervaring
  in social media
  rekrutering

  Bij marketingkantoor Hummingbirds hebben we ons de voorbije jaren verdiept in de mogelijkheden van social media rekrutering, wat voor heel wat klanten resulteerde in de komst van nieuwe collega's. Die expertise delen we nu graag bij Jobmasters.

  Start je campagne

  Ik heb interesse in
  Interesse
   GDPR*