Jobmasters helpt jouw zaak groeien door employer branding & social HR

Jobmasters
Jobmasters

Dé partner voor digitale vacaturecampagnes

Als dochterbedrijf van marketingbureau Hummingbirds is Jobmasters helemaal thuis in de wereld van (digitale) marketing. Wij hebben dan ook jarenlange ervaring in doelgerichte vacaturecampagnes op diverse social media, maar kunnen ook jouw employer branding helemaal op punt zetten. Nog aanvullende diensten nodig? Door de sterke samenwerking tussen Jobmasters en Hummingbirds kunnen we je ook hiermee ondersteunen.

Specialist in social HR

Wij zoeken voor jouw zaak de gedroomde profielen en bezorgen jou alle informatie. Daarbij werken we volledig op projectbasis. Eenmaal je nieuw talent gevonden is, kan je dus meteen zelf tot een overeenkomst komen en beschik je over een volwaardige medewerker. Meerdere versterkingen nodig? Eén campagne kan zelfs meerdere interessante sollicitanten opleveren, zonder meerprijs voor jou als ondernemer. 

Technical Facility Coördinator

Onze werkwijze

De perfecte match voor jouw bedrijf

Advies op maat

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we alle aandachtspunten bij Social HR. Je mag dan ook op ons rekenen voor proactief advies, zodat we het maximale uit de campagnes kunnen halen en je doelgroep optimaal bereiken.

Let's get social

Afhankelijk van het profiel dat je zoekt, gaan wij aan de slag op Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok en eventuele andere digitale platformen. Dankzij onze strategische targeting weten we jouw doelgroep te bereiken.

It’s a match!

Onze HR-expert screent de kandidaten, verzamelt alle informatie en bezorgt jou alle relevante informatie. Indien wenselijk kunnen de afspraken zelfs rechtstreeks ingepland worden. Handig en efficiënt!

Ready, set ... go!

Kan jij een betrouwbare handlanger gebruiken in de huidige war for talent? Reken op Jobmasters om talent aan te trekken en jouw zaak te helpen groeien. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Start je campagne

Ik heb interesse in
Interesse
    GDPR*