Over Jobmasters

Jobmasters Recruitment creërt kansen voor werkzoekenden en bedrijven.
Wij helpen werkzoekenden en bedrijven naar invulling van de perfecte jobs.

Jobmasters creëert kansen

Voor werkzoekenden en bedrijven

Jobmasters Recruitment is een rekruterings– en selectiekantoor gelegen in Kortrijk. Door middel van onze ervaring en exptertise gaan we op zoek naar de perfecte job voor u. Ook bedrijven kunnen bij ons terecht om geschikte kandidaten te vinden voor hun vacatures. Wij staan in voor het selectie- en wervingsproces. Advies op maat gegarandeerd!

Heb je nog een vraag?

Werving en Selectie

De perfecte match tussen werkgever en werknemer

Advies op maat

Dankzij jarenlange ervaring en expertise zorgt Jobmasters voor een advies op maat van de klant. Uw visie staat bij ons centraal en samen zoeken we naar de juiste werknemer voor uw bedrijf.

(Volledige) Rekrutering

Afhankelijk van wat de klant verwacht, staan wij in voor volledige of gedeeltelijke rekrutering. Bij gedeeltelijke rekrutering kiest de klant ervoor om eerst zelf het selectieproces onder handen te nemen en dan te rekenen op een uitgebreide analyse van Jobmasters. Indien de klant kiest voor volledige rekrutering, neemt Jobmasters het gehele selectieproces onder handen.

It’s a match!

De perfecte match tussen werkgever en werknemer is zeer belangrijk voor het optimaal functioneren van uw bedrijf. Daarom onderzoekt Jobmasters allereerst de cultuur en sfeer die heerst in uw bedrijf om zo de juiste mensen aan te kunnen werven.

Interesse? Start hier!

Zoek je de perfecte match voor je onderneming? Zoek zo effeciënt mogelijk via Jobmasters!