Social HR campagnes

9 op de 10 Belgen is actief op social media. Met gerichte social HR campagnes kan je dus 90 procent van jouw doelgroep bereiken. Straf, toch?

Jobmasters
Jobmasters

Wat zijn social HR campagnes?

Social HR campagnes zijn gesponsorde bijdragen op social media, om jouw gedroomde werknemer aan te spreken. De inhoud moet dus aantrekkelijk zijn, maar een correcte targeting is net zo belangrijk. Jobmasters zorgt er dan ook voor dat jouw doelgroep steeds bij de juiste mensen terecht komt.

Op welke kanalen zijn we actief?

Campagnes op Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest of TikTok? Niets is onmogelijk en met Jobmasters zorgen we er graag voor. Het is weliswaar belangrijk dat het medium bij jouw doelgroep past. Zoek je bijvoorbeeld een jong veulen om bij te springen als jobstudent? Dan is TikTok zeker een goed idee. Ben je daarentegen op zoek naar een senior profiel in een zakelijke sector, dan mag LinkedIn niet ontbreken. Op Facebook en Instagram zijn dan weer het meest mensen actief en hier kan je dus een ruime groep aanspreken. Samen overlopen we graag de mogelijkheden voor jouw zaak.

Jobmasters

Wat na de social HR campagnes?

Tijdens de social HR campagnes krijgen geïnteresseerden de kans om hun gegevens na te laten of ze worden naar een rekruteringspagina op jouw website geleid. De eerste optie is erg interessant om je leads op te volgen. Onze HR-expert zal namelijk zelf alle kandidaten opbellen voor een eerst screening. Zo beschik jij als zaakvoerder over alle informatie voor je overgaat tot een effectief sollicitatiegesprek.

Geen dure interimcontracten

Jobmasters is géén interimkantoor en dus wordt er ook niet gewerkt met interimcontracten. Via social HR campagnes brengen wij de geschikte kandidaten tot bij jou, voor een vooraf afgesproken prijs, maar daarna is het helemaal aan jou om een overeenkomst te sluiten. Zo is je ideale aanwinst dus meteen een volwaardige werknemer van je bedrijf.

Start je campagne

Ik heb interesse in
Interesse
    GDPR*